Nagain Kronikat

Amazonien Sisarkunta >

Velho Jalvyn raottaa mystisen sisarkunnan huntua. Kun näet ylvään naisen kantavan tunnusta, jossa valkoinen piikikäs ruusu on kietoutunut pystyssä olevan pitkä miekan ympärille, olet kohdannut Amazonien Sisarkunnan jäsenen.

Auringon Kansa >

Punainen aavikko on varsin tuore aavikko. Mutta sen eteläosa, vanha aavikko, oli aavikkoa jo ennen muinaisia sotia mitkä johtivat sen sangen laajaan laajenemiseen. Tämän aavikon syvimmässä keskustassa, kaukana hiekkadyynien takana, sotaisien nomadiheimojen suojaamana, asuu auringon kansa, aavikon julma salaisuus. Muinaiset kirjoitukset tuntevat heidät sirkkasotureina. Haltiat nimellä Thrikhren.

Hevosherran Kartano >

Kun sankarimme saapuvat Hevosherra Ptospesin luo, he näkivät heti, ettei kaikki ollut kohdallaan.

Hautaluola >

Sankareiden löytämä hautaluola matkalla kohti Stoelia seikkailussa 17-3 (Kunnian ja Omantunnon Kautta)..

Methropin Luostari >

Sankarit löysivät Menthropin Luostarin ja saivat tietää sen hirveän salaisuuden.

Mustan Mestarin Torni >

Slashing sankari Jalvyn Fellstar tutustui Mustan Mestarin ikiaikaiseen asumukseen ja pääsi tutustumaan sen saloihin.

Mustahansikkaat ja valkohansikkaat >

Orinocon varkaidenkilta, Aramoto Akimbon kertomana.

Nagain taikaesineitä >

Nagaissa on lukuisia taikaesineitä, joita sankarimme ovat löytäneet matkoillaan.

Punaisen Aavikon nomadit >

Punainen Aavikko on yksi Nagain alueista, jota yksikään valtakunta ei voi sanoa omakseen. Syy on aika selvä, kuuma autiomaa ei tarjoa mitään minkä vuoksi sitä kannattaisi havitella. Autiomaan ainoat asukit ovat nomadiheimot. Heimot elävät erillään sotien keskenään. Sotaisuuden ja eristäytyneisyyden vuoksi liikkuu heistä lukuisia huhuja ja tarinoita ympäri Nagain.

Punaisten Kammioiden Kylä >

Ennekuin sankarit pääsivät Punaisiin Kammioihin he viettivät aikaansa hetken Punaisten Kammioiden Kylässä. Siellä he vierailivat monissa paikoissa, kunnes viimein astuivat sisälle kaivoksiin.

Punaiset Kammiot >

Sankarit vaelsivat Punaisiin Kammioihin ja löysivät salit ja luolat joissa kukaan ulkopuolinen ei ollut kulkenut vuosisatoihin. Punaiset kammiot olivat koitua seikkailijoille kohtaloksi, mutta itsepintaisesti he selvittivät kammioiden synkän salaisuuden.

Tähtien veljeskunta >

Munkkiveljeskunta, jonka tarkoituksena on kerätä kaikkea mahdollista tietoa, tarinoita ja tavaroita historian hämäristä Orionin kertomana.

Tulppaaniritarit >

Tulppaaniritarit on yksi Nagain tunnetuimmista palkkasoturijoukoista, joka on taistellut menestyksekkäästi pahuutta ja pahalaisia vastaa läntisessä Nagaissa. Ritarijoukkion tuhon syy oli Valkea Veljeskunta, ja nykyisin heitä nimitetään Tulppaanimurhaajiksi, Jarnstavin Piispan tuomittua heidät pettureiksi ja pimeyden palvojiksi.

Valkea Veljeskunta >

Valkea veljeskunta on Nagain vanha ja vaikutusvaltainen pappisjärjestö, joka palvoo valkeutta. Sillä on lähes jokaisessa valtakunnassa, Bael-Ungraa ja Teh-Baria lukuun ottamatta, vahva asema henkisellä ja uskonnollisella alueella.

Vanhaihmiset >

Vanhaihmisten kerrotaan polveutuvan suoraan ensimmäisistä ihmisistä jotka jumalat loivat. Vanhaihmiset ovat kadonneet jo kauan sitten, eikä heitä uskota enää olevan olemassa.

Vapaakilta >

Stoelin kuuluisa varkaidenkilta, jossa myös sankarimme ovat jäseninä. Vapaakilta ei ole suinkaan Stoelin ainoa varkaidenkilta...

Verijuuri >

Stolissa kasvatettava huume, verijuuri, on aiheuttanut monia hankaluuksia.

Viswanthan >

Sankarit ovat kiertäneet ympäri Nagaita ja kohdanneet seikkailuja matkansa varrella. Joissakin paikoissa heidän tekonsa ovat muuttaneet historiaa. Monet paikoista eivät ole heidän vierailunsa jälkeen enää ennallaan. Viswanthan oli paikka jossa heidän elämänsä muuttui.

Vuorenperä >

Koivukummun piirityksen jälkeen sankarit pakenivat pohjoiseen puolituisten kanssa. Örkit olivat heidän perässään ja viimein he pääsivät Vuorenperä nimiseen kylään Stoelin eteläpuolella.