Punaisten Kammioiden Kylä

Ennekuin sankarit pääsivät Punaisiin Kammioihin (Seikkuilu 19) he viettivät aikaansa hetken Punaisten Kammioiden Kylässä. Siellä he vierailivat monissa paikoissa, kunnes viimein astuivat sisälle kaivoksiin.

Kuvan linkki vie sinut suurempaan kuvaan kartasta, jossa näkyy eri osa alueiden selitykset. Paikan selityksessä on myös linkki seikkailuun, josta voit valita pelaajien päiväkirjan. Päiväkirjoissa sankarit kertovat mitä he paikassa tekivät ja siellä kohtasivat.

Punaisten Kammioiden Kylä >

Matkalla kohti Punaisia Kammioita sankarit saapuivat Punaisten Kammioiden kylään. He eivät edes tienneet että kammioiden liepeille oli syntynyt pieni kylä ja olivat yllättyneitä. Punaisten Kammioiden sijainti kun ei ollut tiedetty Stoelissa, eikä kukaan tuntunut tietävän siitä paljoakaan.

Kylässä sankarit asuivat Punaisessa Mainarissa ja tutustuivat kylän asukkaisiin. Osa heistä oli entisiä seikkailijoita ja osa tavallisia maatyöläisiä. Sankareiden kohtaamista ihmisistä voit lukea lisää seikkailusta 19 (Vanhojen Hauta).

Muppets sankarit suuntasivat suoraan kammioihin, mutta Slashing sankarit lähtivät kylästä vanhan papittaren mukaan auttamaan pohjoisen maatiloilla riehuvan ruton taltuttamisessa.

Punaisten Kammioiden Kylän Linnake >

Ensimmäisenä Punaisten Kammioiden Kylässä huomion kiinnitti massiivinen linnoitus, joka oli louhittu vuorenseinämään. Se oli vahvasti vartioitu ja ainakin viiden eri Valkean Veljeskunnan viirit liehuivat sen muurilla.

Slashing sankarit Balaur DeVrede seikkaili linnoituksen sisäpihalla ja urkki tietoja linnoituksesta seikkailussa 19 (Vanhojen Hauta)

Punaisten Kammioiden Kylän Linnakkeen Sisätilat >

Sankarit eivät saaneet paljoakaan selville Punaisten Kaivosten Linnakkeen sisätiloista.

Muppets sankarit seurasivat pappeja sisälle ja saivat heidät ylipuhuttua. He marssivat suoraan kaivoksiin.

Slashing sankarit yrittivät vaivihkaa sisälle, mutta aiheuttivat hälytyksen ja pääsivät vain vaivoin pakenemaan ensin poltettuaan temppelisalin.

Lisää voit lukea sankareiden päiväkirjoista.

Vankila >

Punaisiin Kammioihin tuomitut vangit eivät suinkaan olleet linnakkeen tyrmissä, vaan juuri heitä varten oli rakennettu kolmikerroksinen tyrmärakennelma. Tyrmiin johti outo nouseva ja laskeva levy, joka totteli ylipapin komentoa. Se oli syvällä linnakkeen alapuolella. Tyrmät olivat aivan Punaisten Kammioiden Kaivoksen läheisyydessä ja sieltä oli nopea toimittaa vangit kaivostöihin.

Muppets sankarit kulkivat tyrmien lävitse matkalla Punaisten Kammioiden Kaivoksiin, mutta eivät päässeet niitä paljoakaan tutkimaan. Heidän matkasta voit lukea heidän päiväkirjoistaan seikkailussa 19 (Vanhojen Hauta).

Punainen Mainari >

Punainen Mainari oli sekä majatalo että kurtisaanitalo. Sankarit tutustuivat majatalon asukkeihin ja matkalaisiin.

Muppets sankari Orion vietti osan katumusaikaansa majatalossa. Eräs majatalon kurtisaaneista oli iskenyt silmänsä vieattoman näköiseen pappiin ja pappi saikin harjoittaa tahdonlujuutta torjuessaan Lilyn lähestymisyritykset.

Majatalo koitui myös Slashing sankari Jalvynin kohtaloksi heidän etsiessä Tuulivelho Herthen kadonnutta päiväkirjaa seikkailussa 18-3 (Tuulivelho Herthen Päiväkirja). Velho joutui pappien tulilinjalle ja kuoli. Hänen sielunsa vaelsi Kuoleman Hiljaisiin Saleihin, josta muut sankarit lähtivät häntä hakemaan seikkailussa 18-4 (Kuoleman Hiljaiset Salit).

Slashing sankarit palasivat majataloon uudestaan seikkailussa 19 (Vanhojen Hauta) saattaessaan ikivanhaa haltiapapitarta täyttämään kohtaloaan Punaisissa Kammioissa.

< Nagain Kronikat