Viswanthan

Sankarit ovat kiertäneet ympäri Nagaita ja kohdanneet seikkailuja matkansa varrella. Joissakin paikoissa heidän tekonsa ovat muuttaneet historiaa. Monet paikoista eivät ole heidän vierailunsa jälkeen enää ennallaan. Viswanthan oli paikka jossa heidän elämänsä muuttui.

Kuvan linkki vie sinut suurempaan kuvaan kartasta, jossa näkyy eri osa alueiden selitykset. Paikan selityksessä on myös linkki seikkailuun, josta voit valita pelaajien päiväkirjan. Päiväkirjoissa sankarit kertovat mitä he paikassa tekivät ja siellä kohtasivat.

Viswanthanin sisäänkäynti >

Sankari joukot joutuivat Viswanthanin luolaan johtaviin luolastoihin hieman eri teitä. Muppets sankarit päätyivät sinne Kuivakiven Linnakkeen luolastosta maanjäristyksessä seikkailussa 15 (Kuivakiven Linnoitus) ja Slashing sankarit löysivät illuusioseinän seikkailussa 15 (Prinssi Ra-Kûl).

Sankarit kohtasivat monia outoja asioita ennen kuin he viimein päätyivät Viswanthanin luolaan seikkailussa 16 (Viswanthan). Myöhemmin sankarit eivät löytäneet luolan seinämää enää koska se oli sortunut ja tutkimus paljasti että kiveä oli liikaa luolaston edessä.

Sisäänkäynnin luolastossa sankarit kohtasivat myös oudoista hirviöistä oudoimman, jota he kutsuivat ovenvartijaksi ja myöhemmin lohikäärmeeksi.

Viswanthanin sisäänkäynnin luolat sijaitsevat lähellä Menthropin Luostaria etelään Stoelista.

Visvanthanin Luola >

Viswanthanin luolaan sankarit päätyivät seikkailussa 16 (Viswanthan) ja kohtasivat monia vaikuttavia asioita.

Luola oli valtava, lähes puolentoista mailin pituinen ja monta sataa jalkaa korkea.

Slashing sankarit jättivät viimeiset jäähyväiset Sambal Kaljulle juuri täällä ja hänen hautansa on lähellä järveä.

Visvanthanin Temppeli >

Viswanthanin temppeli oli sankareille kohtalokas paikka. He löysivät lukuisia huoneita, jotka vain näyttivät tyhjiltä. Heille selvisi myös kuka Viswanthan oli ja mikä hänestä oli tullut seikkailussa 16 (Viswanthan).

Sankarit kohtasivat kuoleman Viswanthanin kammiossa. Sankareiden tarina ei kuitenkaan päättynyt siihen vaan he löysivät itsensä oudosta paikasta... tai ehkä paremminkin oudosta ajasta seikkailussa 17 (Ajan Valtiaat).

< Nagain Kronikat