Linkkisivu maailmalle

Keitä löytyykään kristallipallosta tänään?Tälle sivulle on kerätty linkkejä roolipeliaiheisiin sivustoihin. Voit lähettää omia oikopolkuja maailmalle, jotka liittyvät roolipelaamiseen - ja miksei myös muuhun kiinnostavaan - niin saadaan kattavampi valikoima. Lisää linkkejä löydät palkintosivuilta ja WEB Ring-sivulta.

Roolipelikerhoja ja -seuroja

Alter Ego ry >

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys. Pöytä- ja liveroolipelejä sekä lieveilmiöitä. Avoin myös yliopiston ulkopuolisille.

CRYO - Oulun yliopiston roolipelikerho >

Kaikille roolipeleistä kiinnostuneille oulussa. 

Erun >

Suomen vanhin LARP-seura (entinen Kulhun Kultti). Ensimmäiset askeleet kotimaassamme larppaus otti Tampereella 1985.

Excalibur - Tampereen teekkarien roolipelikerho >

Tampereen roolipelaajat. Excaliburin serverille on alettu keräämään roolipeliseurojen yhteystietoja, käy katsomassa mistä löytyy sinulle lähin seura. 

Kaksi Kuuta >

Kaksi Kuuta on Suomen vanhin puhtaasti roolipelaamiseen keskittynyt yhdistys. Yhdistyksen toiminta on suunnattu roolipelaamisesta kiinnostuneille - ikään, sukupuoleen, rotuun tai uskontokuntaan katsomatta.

Kurry >

Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY RY on 1990-luvun alkupuolelta lähtien toiminnassa ollut yhdistys, jonka kotipaikka on Kerava.

Louhi - Lappeenrannan teknillisen korkeakoulun pelikerho >

Lappeenrannan roolipelaajat.

Maahinkainen >

Maahinkainen on Jyväskyläläinen rooli-, strategia- ja näytelmäroolipeliseura. Seura on keskittynyt lähinnä näihin toimiin, mutta toisinaan uteliaisuus ajaa maahinkaisen jos toisenkin kokeilemaan muitakin harrastuksia.

Pietarsaaren Liveroolipelaajat (PiLi) >

Sivuilta löytyy asiaa toiminnasta, larppauksesta yleensä ja roolipeleistä.

Rantakäärmeen Klaani >

Rantakäärmeen Klaani on Raahessa ja sen lähialueilla liveroolipelejä sekä kaikkea roolipeleihin liittyvää tukeva yhdistys. Toimintaan kuuluu tällä hetkellä liveroolipelien lisäksi soft-air -ammuskelua, pöytäroolipelejä ja keräilykorttipelejä.

TARANTELLA >

Tarantella on suomenkielinen, nopeaan räiskimiseen tarkoitettu roskakommandoviihteen tasoinen roolipeli. Mikä tärkeintä, se on ilmainen.

TaSeR >

TaSeR ry on Tampereen seudulla asuvien täysi-ikäisten roolipelaajien tai roolipeleistä kiinnostuneiden vapaamuotoiseksi yhdistykseksi

TYRMÄ - Turun Yliopiston Roolipeliseura >

Roolipelaajille Turun seudulla, ja miksei myös muille.

VaRo - Valkeakosken Ropeltajat >

Tavoitteenamme on koota yhteen kaikki roolipelaamisesta ja LARPpaamisesta kiinnostuneet hieman vanhemmat nuoret.

WYRM >

Wyrm on Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan roolipelikerho, jonka tavoitteena on tarjota roolipeleistä kiinnostuneille mahdollisuus tutustua roolipeleihin ja jatkaa vanhaa roolipeliharrastusta. 

Roolipeliaiheisia kotisivuja

Alkemia >

Fantasia & scifi tarinoita. Myös omien tarinoiden julkaisu mahdollista.

BolaNet >

Sivut sisältävät tietoa kaikesta fantasiaan liittyvästä mm. roolipeleistä, MTG:stä, joistakin Pc roolipeleistä, elokuvista ja tarinoista. 

Bolanet - asiaa fantasiasta.

Kallion Rooluipelikerho >

MERP on fantasiaroolipeli J.R.R Tolkienin maailmasta. Se kertoo samasta Keski-maasta johon vaikkapa Taru Sormusten Herrasta -kirjan tapahtumat sijoittuvat. Tervetuloa tutustumaan meidän näkemykseemme Keski-Maasta!

Sinlar >

Sinlar on chat-roolipelaamiseen keskittynyt sivusto joka pyrkii tarjoamaan mahdollisuuden korkeatasoiseen peliin yhteisin säännöin, kaikille yhteiseksi tehdyssä keskiaikaisessa fantasiamaailmassa.

Kiukkuisen Oravan Majatalo >

ELÄYDY. USKO. ELÄ. Sivuston tarkoitus on tarjota informaatiota suomalaisille roolipelaajille, larppaajille ja strategiapelien harrastajille sekä mahdollistaa myös keskustelu näiden aiheiden ympärillä. 

Sir Ugly Psycho's Tower >

Ilmaisia suomalaisia roolipelejä ja muuta asiaan liittyvää

THOGS-fantasiaroolipelin kotisivut >

THOGS-fantasiaroolipelin kotisivut.

World of Meln >

Roolipelifirmoja ja kauppoja

Wizards of the Coast (ex TSR Inc.) >

Suuri toispuoleinen, josta saa kiittää että AD&D (Advanced Dungeons & Dragons) ilmestyi. Kiitokset kuuluvat tietenkin myös suurelle gurulle, Gary Gygaxille, jonka omat sivut löytyvät osoitteesta (www.gygax.com)

WEB Rings >

Kuusi Kalpaa -sivuston luo pääsee myös monien  WEB Ring:ien ja Portaalien kautta. Käy tutustumassa myös muiden roolipeliaiheisiin sivuihin niiden avulla. Sivulla on monta linkkiä, joten sen lataaminen voi kestää hetken.

Palkintoja >

Kehuja on mukava saada, kiitosta kiva lukea. Sivulta löydät hienoja palkintologoja, joita sivuni ovat saaneet.

Kuusi Kalpaa - seikkailusarja suositulle roolipelilleKuusi kalpaa sivujen lisääminen omalle linkkilistallesi

 Jos haluat lisätä Kuusi Kalpaa -internet sivut omaan linkkilistaasi, käytä osoitetta http://blades.netppl.fi/.Voit käyttää halutessasi myös Kuusi Kalpaa virallista logoa linkkinä sivullasi. Kirjoita sivullesi seuraava koodinpätkä:

<p><a href="http://blades.netppl.fi/index.html"><img border="0" src="http://blades.netppl.fi/logo.gif" alt="Kuusi Kalpaa - seikkailusarja suositulle roolipelille" border="0"></a></p>

Voit myös käyttää vain alla olevaa tekstiä ja lisätä linkin http://blades.netppl.fi/index.html osoitteeseen:

Kuusi Kalpaa sivut on tehty roolipelaajille ja kaikille tarinoista, seikkailuista ja mielikuvitusmatkoista kiinnostuneille. Sivut kertovat Muppets ja Slashing -sankareiden matkasta legendojen sankareiksi ja maailmasta heidän ympärillään. Sivuja päivitetään sitä mukaan kun pelaajat etenevät seikkailussa.