Kuudes aika - Ihmisten Aika

Kuudes aika, vuonna 97>
Vanha Olorienin valtakunta on hajonnut kuningaskunniksi samalla kun pimeyden joukot ovat tiukentaneet otettaan lännessä.

[5]
Daelton eroaa Olorienista. Stoelin kaupunki julistaa itsensä vapaakaupungiksi.

[10]
Stoelin kuningas tekee rajasopimuksen Alhraedin kanssa ja ottaa samalla hallintaansa Stoelin pohjoispuoleiset alueet aina Pohjanmerelle asti. Daeltonissa seppä Stalinin perustama Commarit salaseura syrjäyttää Daeltonin Keisarin, Nikolai II:n. Daeltonissa alkaa uusi työväen aika.

[20]
D'Urdissa puhkeaa sisällissota joka päättyy samana vuonna ratkaisemattomana. Horjuva valta säilyy kuitenkin D'Urdin kaupungin ruhtinaalla.

[32]
Pappi Theo Asket nousee Alhraedissa papistoa vastaan, syyttäen heitä ulkokultaisuudesta.

[35]
Pappi Theon seuraajat perustavat Kerjäläismunkkien Luostarin Pappi Theon kuoleman muistoksi.

[54]
Bael Ungra hyökkää Orinocoon ja valloitaa Tilhuksen solan ja kaupungin. Stoelin kuningas tekee rauhanehdotuksen Bael Ungran kanssa eikä osallistu sotaan.

[57]
Rajataisteluja syntyy kaukovuorilla örkkien ja ihmisten kesken. Stoelin kuningas uhkaa sulkea kauppaväylän mustainmaan ja lännen välillä. Hyökkäämättömyyssopimus Stoelin ja Bael Ungran välille syntyy.

[82]
Torikin valtaistuimelle nousee ensimmäinen nainen, mikä on ajaa valtakunnan sisällissotaan. Velho Jalvynin teos Torikista

[97]
Stoelin vanha kuningas Cadarn viisas kuolee ja hänen poikansa Gareth Uljas nousee valtaistuimelle. Jarnstavin Piispa Agnostus Rehellinen kasvattaa Valkean Veljeskunnan valtaa Stoelissa. Muppets ja Slashing sankarit aloittavat matkansa.

< Viides Aika - Kuolevaisten Aika