Maailma - Nagai

Nagain valtakunnat

Nagain manner. Valitsemalla näet mantereen suurempanaYleisen käsityksen mukaan Nagai on yhdeksän eri valtakunnan jakama; Alhraed, Bael Ungra, Daelton, D'UrdOrinoco, Olorien, Periva, Teh-Bar ja Torik.

Nämä suuret valtakunnat hallitsevat suurinta osaa Nagain mantereesta. Nagaissa on kuitenkin useita alueita, jotka eivät varsinaisesti tunnusta minkään valtakunnan hallintoa, kuten esimerkiksi Stoelin vapaakaupunki. Samoin D'Urdin valtakunta on jakautunut useisiin kyläruhtinaskuntiin, ilman keskitettyä valtaa.

Nagain kartta >

Nagain kielet >

Nagain yleisimmät kielet ovat Alhraedin, Orinoco, Daelton, D'Urd, Perivan merikieli sekä Vihermaan kieli (haltiakieli, Olorien) ja Mustainmaan kieli (pahalaisten kieli, Bael Ungra). Harvinaisempia yleiskieliä ovat Teh-Barin kieli, punaisella aavikolla puhuttavien nomadien kielet sekä Villimaassa puhuttavat villikielet.

Nagain historia

Nagain historia on pitkä ja verinen. Kronikoitsijat kiistelevät yhä mitkä taruista ovat totta ja kenen historia on virallinen. Vallitsevan mielipiteen mukaan Nagain historia on jaettu kuitenkin kuuteen eri aikaan. Historian ensimmäisestä kahdesta aikakaudesta ei ole jäänyt juuri mitään kirjoitettua tietoa jälkipolville. Niiden tapahtumat ovatkin pitkälle arvailujen varassa.