Hahmot

Pelissä on kaksi eri pelaaja ryhmää: Slashing ja Muppets. Kumpikin joukko pelaa samaa seikkailua vaikuttamatta toisiinsa. Kummankin sankarijoukon seikkailuista voi lukea seikkailut-osiosta. Kunkin sankarin sivulta löydät paljon lisää tietoa sankarista

Slashing Sankarit

Pappi Legio ja Velhotar Lorna lausuivat hyvästit Slashing joukolle seikkailussa Nälkä (Seikkailu 5), mutta pian sen jälkeen sankarijoukko tapasi papittaren ja bardin Koivukummulla (Seikkailu 6)

Pian tämän jälkeen Midori ja Nicolo jatkoivat jälleen yhteistä matkaansa ja jättivät hyvästit Slashing joukolle.
Viswanthan  (Seikkailu 16) aikana Taistelija Sambal kohtasi kuoleman, ja sankarit jättivät hänelle viimeiset jäähyväiset.
Ajan Valtiaissa (Seikkailu 17) sankareiden mukaan lyöttäytyi vanha haltia-aatelinen.

Hetken kuljettuaan sankareiden kanssa hän kuitenkin jätti heille jäähyväiset ja jatkoi omaa matkaansa Ajan Valtiaissa (Seikkailu 17). Sankarimme kohtasivat kuitenkin pian uudet vieraat,

Sankarimme kohtasivat Punaisissa Kammioissa (Seikkailu 19-2) seikkailijan, joka lyöttäytyi heidän joukkoonsa,

Nykyään Slashing- sankarijoukkoon kuuluvat: Aramoto Akimbo, Balaur De Vrede, Jalvyn Fellstar, Maximillian Kalb ja Zayin Alaeth.

Muppets Sankarit

Sankarimme ovat matkanneet pitkään ja niin jäähyväisiä, kuin uudelleennäkemisiä on tullut vastaan.

Bardi Jack ja Dam jättivät jäähyväiset muille sankareille  Koivukummun (Seikkailu 6) jälkeen. Jack kuitenkin palasi pian takaisin Stoeliin ja kohtasi siellä muut sankarit pohtimassa Loukon Kohtaloa (Seikkailu 13). Dam kulki hetken omia polkujaan, mutta kohtasi sankarijoukon juuri kun he olivat suunnittelemassa lähtöä kohti Methropin luostaria (Seikkailu 14).

Velho Morganbach suuresti muuttuneena sulkeutui tutkimaan olemassaoloansa ja parannuskeinoa olotilaansa, jättäen jäähyväiset kun muut sankarit alkoivat pohtia Loukon kohtaloa (Seikkailu 13). Sankarit kohtasivat Morganbachin jälleen Oudoissa kohtaloissa (Seikkialu 18), mutta matka Punaisten kammioiden kylään (Seikkailu 19) koitui velhomme kohtaloksi. Hänen viimeinen lepopaikka sijaitsee Stoelin pohjoispuolella noin kahden päivämatkan etäisyydellä lehdosta. Rauha hänen sielulleen.

Varas Draviga jätti hetkeksi jäähyväiset sankarijoukolle kun tärkeät asiat vaativat hänen huomiotansa seikkailun Kotiinpaluu (Seikkailu 10) jälkeen, mutta palasi takaisin oudoilta matkoiltaan pohtimaan Loukon kohtaloa (Seikkailu 13).

Naisvaras Shan jätti sankarijoukon ennen heidän matkaansa Punaisiin Kammioihin (Seikkailu 19). Hän kulkee nyt yksin Stoelin hämyisiä katuja ja kujia kohti uusia seikkailuja.

Sankarimme kohtasivat Punaisissa kammioissa Puolhaltian, Rafaelin, joka lyöttäytyi heidän joukkoonsa.

Nykyään Muppets- sankarijoukkoon kuuluvat: Magnus Harleigh, Draviga Geralos, Jacquel, Orion ja Rafael Justus Polane.