Orinocolaisen Haltianmetsästäjän Käsikirja

Tämä kirja on kirjoitettu silminnäkijöiden lausunnoista ja kansan taruista. Vuonna 593 Viidennellä ajalla.

Osa 1: Fyysiset piirteet

Haltiat nuo petolliset valkeuden ja kaiken pyhän vastustajat. Ovat jo pitkään rienanneet ihmisten eloa Nagaissa. Seuraava kirjoitelma tulee esittämään muutamia keinoja, niiden tunnistamiseen ja kiinni saamiseen.

Vaikkakin haltioita on monia eri lajeja, jotka eroavat toisistaan ihon värin perusteella. On niiden tunnistaminen kuitenkin helppoa. Niiden fyysiset piirteet eroavat näes paljolti ihmiskehosta. Heidän keskipituutensa on hieman pidempi, kuin ihmisen. Mutta heidän ruumiinrakenteensa on hennompi. Lisäksi heidän äänensä on hieman pehmeämpi ja korkeampi kuin ihmisen. Lisäksi heidän kasvonsa ovat paljon kapeammat ja kulmikkaammat, lähes naismaiset. Jopa suurimmalla osalla miespuolisista haltioissa on tämä merkillinen piirre.

On myös dokumentoitu, että nämä pahuuden ruumiillistumat elävät noin Neljä kertaa ihmistä pidempään. Pitkän ikänsä vuoksi he pystyvät soluttautumaan helposti viattomien ihmisten keskuuteen, esimerkiksi viattoman lapsen muodossa. Koska ikä ei näy heidän piirteistään kovin helposti. Lisäksi huhutaan, että haltiat. Kuten suurin osa pimeyden olennoista näkevät yöllä lähes yhtä hyvin kuin päivällä. Heidän kuulonsa on myös hieman parempi kuin ihmisellä, tämä johtuu heidän korviensa erilaisesta rakenteesta.

Haltian korvat ovat myös fyysisesti helpoin tapa erottaa heidät ihmisistä. Haltian korvat näet suipponevat kärjestä ja ylittävät pituudellaan heidän päälakensa. Siksi petolliset haltiat, jotka uskaltautuvat ihmisten keskuuteen. Pitävät usein yllään isoja hattuja tai hupullista viittaa. Lisäksi haltian erottaa helposti heidän puutteestaan kehittää iho karvoitusta. Heidän ihonsa on siis hyvin sileä ja kuolleen näköinen.

Lisäksi haltiat kävelevät hennosti ja varovaisesti. Lisäksi heidän askeleensa ovat pehmeitä, eivätkä täten jätä lähes mitään jälkiä. Myös heidän puhe tapansa on hieman erilainen kuin ihmisellä. He puhuvat todella verkkaisesti ja huolettomasti.

Osa 2: Metsästys

Näiden ovelien otusten metsästys on todellakin haastavaa ja antoisaa. Maksetaanhan niistä jopa 20 kultapalaa per korva. Helpointa haltian metsästys on kaupungissa. Missä paras tapa on tarkastaa vastaan tulijoiden korvat. Myös heidän puhe tapansa on hieman erilainen kuin ihmisellä. He puhuvat todella verkkaisesti ja huolettomasti.

Mutta mikäli haet haastetta ja urheilu henkeä. Tulee sinun metsästää näitä pahuuden sikiöitä heidän alueellaan aarniometsissä. Missä heitä on paljon ja parin viikon retki voi tulla hyvinkin tuottoisaksi. Paras tapa varmistaa niiden kohtaaminen on näytellä olevansa avuton. Sillä ne tuntevat syvää vetovoimaa kärsivää olentoa kohtaan. He ilmeisesti nauttivat kärsimyksestä ja aiheuttavat sitä mielellään. Mutta on syytä muistaa eräs seikka haltian kohtaamisesta villissä luonnossa. Tämä on fakta etteivät ne pirulaiset kulje yksin vaan kahden tai kolmen ryhmissä. Joten ei kannata hyökätä ennen kun ympärilläsi on pyörimässä vähintään kaksi haltiaa. Sillä he ovat todella vaarallisia matkan päästä.

Toinen keino saalistaa haltioita. Mikäli et ole varma kyvyistäsi yksin niitä vastaan. On se että lähdette metsän hakkaajien matkaan ryhmällä kaatamaan puita tunnetuille haltia alueille. Sillä uusimmat tutkimukset ovat todistaneet sen, että nämä olennot tuntevat suurta sympatiaa metsän puita kohtaan. Eivätkä täten pidä niiden kaatamisesta. Tarkoituksena on siis asettaa ansoja ympäri hakkuu leiriä ja odottaa.

Osa 3: Kaataminen

Haltioiden kaataminen onkin loppujen lopuksi helppoa. Tässä kuitenkin voidaankin metsästäjät jakaa kahteen eri koulukuntaan. Haltiat kuolevat helposti ja ne kyllä tottelevat voimaa, ollessaan heikompia kuin ihmiset. Kuitenkin pitää muistaa, haltioiden osaavan alkeellista magiaa. Siksi on hyvä että metsästys ryhmässä on velho tai valkeuden pappi.

Ensimmäinen koulukunta uskoo, että haltia pitää pistää hengiltä ennen korvien poistoa. Mikä on hyvä sinänsä etteivät korvat vahingoitu helposti. Kun haltia rimpuilee vastaan.

Toinen koulukunta uskoo, että haltian korvat tulee poistaa ennen kuolleeksi pistämistä. Tämä on sen vuoksi. Koska uskotaan, että haltian sielu on sen korvissa. Ja näin estetään sen siirtyminen seuraavaan haltia sukupolveen.

Molemmat koulukunnista uskovat, että haltia tulee paloitella ja polttaa. Ruumiissa olevien pahojen henkien kaatajiin siirtymisen estämiseksi. Lisäksi metsästys retkellä ensimmäisen kaadon jälkeen järjestetään haltiapeijaiset, joissa juodaan paljon viiniä ja kerrotaan tarinoita edellisistä haltioiden metsästyksistä. Seuraavana aamuna ylistetään valkeutta.

Muistaessanne nämä ohjeet on jahtinne menestyksekäs ja antoisa kokemus. Lisäksi voidaan sanoa että jokaisen kunnon valkeuden palvojan tulee kaataa ainakin yksi haltia elämänsä aikana.

Osa 4: Kiitokset

Ilman näiden tahojen apua ja kuvauksia haltioista tämä kirjoitus ei olisi mahdollinen.

Valkea Veljeskunta,
Valkea veljeskunan kirjapaino,
Haltianmetsästäjät RY,
Asepaja Conan & Co

< Aramoto Akimbo