Mustahansikkaat ja Valkohansikkaat

Orinocon kaupungin toiseksi suurin varkaidenkilta. Mustahansikkaat olivat aikaisemmin (n.75 vuotta sitten) Valkohansikkaiden alaosa, joka huolehti valkohansikkaiden uhkapeli paikoista kaupungin itäosissa. Mutta n.40 vuotta sitten, kun uhkapeli laillistettiin Orinocossa näki Mustahansikkaiden silloinen johtaja Sturm Maxzim tilaisuuden, raha virran kasvettua 7-kertaiseksi. Sturm palkkasi muutamia vapaita palkkasotureita puolelleen ja aloitti kiltasodan Valkohansikkaita vastaan saadakseen killalleen itsenäisyyden. Sota kesti 7-vuotta ja vaati monen kiltalaisen hengen ja heikensi kiltoja. Kunnes kiltojen johtajat päättivät ”tulitauosta”, joka on kestänyt tähän päivään saakka. Sopimuksen mukaan kaupungin itäpuoli ja uhkapeli-bisnes kuuluisi Mustahansikkaille ja länsipuoli Valkohansikkaille.

Sen jälkeen molemmat killat ovat kasvaneet ja vahvistuneet ja haalineet uusia toimi alueita. Mustahansikkaat suorittavat uhkapelin lisäksi myös tietojen keruuta, taskuvarastelua sekä myös salamurhia, kunhan hinnoista sovitaan. Valkohansikkaat ovat mukana lähes kaikessa mahdollisessa, jopa politiikassa sillä suurin osa Valkohansikkaiden ”luutnanteista” ovat aatelisia, heidän mottonsa on ”Jos rahat löytyvät, me olemme siellä”.

Noin 10-vuotta sitten Sturmin kuoltua ovat kiltojen välit kiristyä ja jopa ”tulitauko” rakoilla. Mustahansikkaat syyttivät Valkohansikkaita Sturmin kuolemasta ja jopa huhuttiin, että heillä oli todisteita murhan suunnittelusta eräässä mustakantisessa kirjassa, joka he olivat ”löytäneet” eräältä Valkohansikkaiden luutnanteista.

< Aramoto Akimbo