Chara Miriantytär

(F Half-Elf Wizard-15): STR:9 DEX:10 INT:18 WIS:9 CON:16 CHA:10)

Sana Chara on tähti, tunnetaan myös nimellä Beta Canum Venaticorum.

Chara on 177 cm pitkä, hänellä on smaragdinvihreät silmät ja musta tukka jossa hopeanvalkea raita. Chara pukeutuu tummansiniseen kaapuun, johon hopealangalla kirjailtuna mystisiä symboleja (Sisarkunnan ja maagisia), reppu ja sauva. Vyöllä riippuu useita nahkapusseja. 

Charallä on pieni ongelma verenperintönsä suhteen, hän on puolihaltia. Hänen äidillään oli suhde erääseen näistä metsän asukkaista (hän ei suostu kertomaan yksityiskohtia, paitsi sanoen että kyseessä ei ollut raiskaus).

Chara kasvoi melko normaalisti sisarkunnan hoivissa. Hänen äitinsä oli jokseenkin pettynyt siitä, että Charan taipumukset olivat velhouteen päin ja että hän oli täysin kyvytön miekan kanssa. (Miria 'Örkinturma':sta on olemassa jo useita lauluja kertoen hänen taidostaan miekankäytössä). Chara osallistui Torikin vallankumoukseen, ja 'Kuningas' Jolar lahjoitti hänelle erään velhouteen vihkiytyneen aatelisen jäämistön. Hän nimenomaan kieltäytyi läänityksistä tai tiluksista, koska tällaiset asiat sitovat henkilön paikalleen.

Hän saapui vastikään kaupunkiin eräällä sisarkunnan laivoista, valiten Stoelin melko sattumalta periaatteella 'Eksoottinen paikka jossa en ole aiemmin käynyt ja Kaliya on menossa siihen suuntaan'. (Kyseinen aatelinen, joka oli karkoitettu eräästä juuri ennen vallankumousta tapahtuneesta vehkeilystä, ei ollenkaan pitänyt hänen arvotavaroidensa uudelleenjaosta. Hän haluaa tavaransa takaisin, keinolla millä hyvänsä.)

Esineet: Blackstone Ring (Aateliselta), Bracers of Defence AC2 (aateliselta), -5 matkaloitsukirjaa (Itse kerätty, osa täytteestä aateliselta.), Leomund's Secret Chest (Lukittu Wizard Lock:illa)., Mustakiven sormus on tehty palladiumista ja siinä on yksi ainoa onyx-kivi hiottuna peilinsileäksi.

Sormuksen ensimmäinen tunnettu omistaja oli eräs mahtava velho jonka huhutaan saaneen tämän esineen palkkioksi pimeyden voimille tekemistään palveluksista. Sormus pystyy tekemään Vampiric Touch ja Chill Touch loitsut käyttäjän keskittyessä ja koskettaessa jotain elävää olentoa. (Enintään yhteensä kolme kertaa päivässä).

< Jalvyn Fellstar