Tähtien veljeskunta (Order of Stars)

Munkkiveljeskunta, jonka tarkoituksena on kerätä kaikkea mahdollista tietoa, tarinoita ja tavaroita historian hämäristä. Veljeskunta on aika pieni, mutta rikas, jos lasketaan kaikki harvinaiset tavarat ja kirjat, joita he eivät tietenkään myisi. Olorienissa on pääluostari, mutta Orinocossa ja Perivassa on myös luostarit.

Veljeskunnalla on asiamiehiä melkein jokaisessa suuressa kaupungissa ja monet veljet matkustelevat ympäri mannerta etsien tarinoita ja historiallisia jäänteitä. Jotta he pystyisivät suojelemaan itseään (ja löytämiään historiallisesti arvokkaita tietoja/tavaroita), heille opetetaan myös taistelutaitoja. Johtuen heidän laajoista historiantiedoistaan, korkeasta koulutuksesta ja matkustelusta, veljeskunnan suhtautuminen useimpiin muihin lajeihin on huomattavasti parempi kuin keskiverto talonpojan. Etenkin haltiat, pitkän ikänsä ja kulttuuritaustansa takia, ovat ansainneet veljeskunnan kunnioituksen.

Matkustelun lisäksi munkit myös kirjaavat ylös nykyisiä tapahtumia jälkipolvia varten sekä kääntävät ja kopioivat kirjoja, jne…

Orinocon luostari sijaitsee Kaukovuorten kupeessa, Tilhuksesta kaakkoon, vuorten yli johtavan solan lähellä.

< Orion