Seikkailu 1: Rakastavaiset

Yölliset seikkailut täysikuun loisteessaPelaajien pitkä matka kohti mainetta ja kunniaa alkaa siitä että Jiro kutsuu sankarit luokseen ja sanoo että hänellä on heille tehtävä. Koska sankarit ovat "saaneet nauttia" Vapaakillan vieraanvaraisuudesta jo pitkään, on heidänkin tehtävä jotain kiltansa hyväksi.

Jiro kertoo että eräs vaikutusvaltainen Vapaakillan ystävä tarvitsee apua tyttärensä löytämiseksi. Eorl kultaseppä oli luvannut tyttärensä aateliselle nimeltään Filippo Grimwall ja heidän piti mennä naimisiin. Häitä edeltävänä päivänä, viikko sitten, Elizabeth kuitenkin katosi.

Jiro epäilee että nainen on kaapattu Uskaanien toimesta, ja koska Eorl pyysi Vapaakillan apua, hän on sitä saava. Jiro painottaa että tehtävä on tärkeä, sillä Vapaakillalla ei ole liian monta ystävää. Hän kertoo myös että Eorl varmasti maksaa sankareille, jos nämä palauttavat hänen tyttärensä takaisin terveenä.

Siitä se kaikki alkaa...

Lisätietoja

Stoelin kaupungissa kuhise >
Elainen Kronikka. Galen, pohjoisen valtiaan, taru >

Kultaseppä Eorlin kaupan sijainti Stoelissa >
Vapaakilta, Stoelin varkaidenkilta >

Pelinjohtajan muistiinpanot, alkusanat >
Pelinjohtajan muistiinpanot, seikkailu 1 >

Muppets Matkapäiväkirjat

Dravigan tarinaa >
Jacquel 'Jackin' päiväkirja >
Magnus 'Dam' Harleighin päiväkirja >
Morganbach Tvalin merkintöjä >
Orionin kirjeet >
Shanin päiväkirja >

Slashing Matkapäiväkirjat

Legion päiväkirja >
Lornan päiväkirja >
Jalvynin päiväkirja
Sambalin mietteitä >
Zayinin päiväkirja

Loppusanat

Elizabethin synkkä kohtalo avautui sankareiden tietoisuuteen, ja Cainin pelastaminen Valkeuden puolelle oli mahdotonta. Pimeys teki tuloaan myös Stoelin vilkkaille kaduille, vaikka Valkea Veljeskunta tiukensikin otettaan kaupungissa. Filippo Grimwall III, Elizabethin kihlattu, murtui täysin kuultuaan rakastettunsa kuolleen ja hän joutui Valkean Veljeskunnan hoiviin.

Eorl Kultaseppä sulki liikkeensä viikoksi, sulkeutuen asuntoonsa suremaan tyttärensä poismenoa. Eorlin ystävät jotka hänet näkivät vannoivat että kultaseppä oli vanhentunut ainakin kaksikymmentä vuotta tapahtuneen vuoksi. Enää ei ollut Eorlin kultasepänliike kullan ja hopean kimalluksessa loistava kauppa, vaan kaikki kiiltävä oli poistettu hänen hyllyistään. Vain verenpunaiset, tummat ja sinisen sävyiset korut saivat jäädä asiakkaiden ihailtavaksi. Oli kuin tumma pilvi olisi laskeutunut hänen liikkeeseen.

Jiro muuttui entistä töykeämmäksi, jos se nyt enää oli mahdollista. Vaikka Eorl oli yhä Vapaakillan tukijoita, ei hänen lahjoituksensa olleet enää yhtä suuria, eikä kultasepän mielenterveyteen enää voinut luottaa. Kaikesta huolimatta Jiro näki asiassa myös valoisia puolia, Vapaakillan uusi tulokasjoukko oli osoittanut taitonsa selvittäessään Elizabethin katoamisen missä edes voimalliset Velhot tai Mahtavat Papit olivat voimattomia. Uudelle sankarijoukolle löytyisi varmasti käyttöä...

< Seikkailut Seuraava seikkailu >