Seikkailu 4: Mystinen Liekki

Kuuma Punainen Aavikko odottaa sankareitaKuninkaan neuvonantaja ottaa yhteyttä pelaajiin. Vaara josta papit varoittavat, on tutkittava, ja pelaajat kykyjensä ja taitojensa puolesta ovat omiaan siihen.

Pelaajat lähetetään sadanpäämies Jakalin luo. Heidän tehtävänään on toimia Jakalin komppanian tiedustelijoina. Ensimmäinen määränpää on Stoelin eteläpuolella, Punaisen Autiomaan laidassa oleva Punainen Etuvartio. Punainen Etuvartio on Stoelin etuvartiolinnake noin neljän päivämatkan päässä ja se toimii Stoelista lähtevien karavaanien viimeisenä keitaana.

Lisätietoja

Piispa Agnostus Rehellisen Enneuni >
Sankareiden Matkakartta >

Nomadi Edeinoksen Tarina >
Kohtaamisia Aavikolla Dravigalle ja Zayinille >
Uhraus Hor-em-Akhetin Auringon Temppelissä >

Muppets Matkapäiväkirjat

Dravigan tarinaa >
Jacquelin päiväkirja >
Magnus Harleighin päiväkirja >
Morganbach Tvalin merkintöjä >
Orionin päiväkirja >
Shanin päiväkirja >

Slashing Matkapäiväkirjat

Legion päiväkirja
Lornan päiväkirja
Jalvynin päiväkirja
Sambalin mietteitä >
Zayinin päiväkirja

Loppusanat

Autiomaa. Kukapa olisi uskonut että matka veisi syvälle punaisen aavikon keskelle. Mitä voisikaan odottaa autiomaassa, joka syntyi kun Valkeus ja Pimeys kohtasivat siellä Neljännen Ajan alussa. Pelkästään hiekkamyrskyt, veden puute, kuumuus ja aavikon oudot elämänmuodot voivat koitua kohtalokkaaksi kokemattomalle matkaajalle. Unohtaa ei sovi missään nimessä autiomaan valtiaita, nomadeja.

Välitön uhka punaista etuvartiota vastaan torjuttiin, mutta suurempi uhka leijui yhä etuvartion ja sitä myöten myös Stoelin yllä. Sotaisat nomadiheimot olivat yhdistyneet ja vanha Akhet heimon temppeli oli löytynyt keskeltä autiomaata. Temppelin sisällä uinunut pahuus oli vapaa jälleen ja uhkasi koko Nagaita. Ilman urheita sankareita olisi historiassa ehkä kääntynyt uusi verinen lehti.

Henkensä kaupalla sankarit tuhosivat temppelin ja ilman opasta jäivät autiomaan armoille hiekkamyrskyyn ilman suuria toiveita pelastautumisesta. Heidän sankariteostansa ei lauleta lauluja, eikä kerrota tarinoita. Heidän kohtalostaan ei tiedä kukaan muu kuin he itse. Punaiseen Autiomaahan he lähtivät, ja sinne he myös jäivät. Kuten monet muutkin sankariteot, jäi sankareiden teko vain heidän omaksi tiedoksi - ainakin toistaiseksi.

< Edellinen seikkailu   Seuraava seikkailu >