Valkea veljeskunta valvooSeikkailu 11: Valvova Silmä

Pian edellisen seikkailun jälkeen Vapaakilta sai kuulla auttamiltaan Velhoilta, että Valkea Veljeskunta oli suunnitellut tuovansa Alhraedista 7 Pyhää Peiliä lähiaikana Stoeliin.

Peilien kerrottiin olevan Jumalten pyhittämät, ja niiden avulla papit pystyivät näkemään asioita. Niiden avulla papit kykenisivät tarkkailemaan jokaista Stoelin kujaa ja katua, kauppaa ja kapakkaa, jopa salaisimpia kokoontumispaikkoja. Ehkä jopa velhojen kiltaa. Tämä ei tietenkään ole kenellekään mieleistä, ja Velhot ilmoittivat että he eivät olisi lainkaan pahoillaan jos peileille, herkästi särkyviä kun olivat, tapahtuisi jotain.

Samaan aikaan sankarimme saivat kutsun oudolta taholta. Surullisen kuuluisa velho Fargo otti heihin yhteyttä ja asia oli kuulemma tärkeä.

Lisätietoja

Velho Fargon asunto Stoelissa >
Merinon sijainti Stoelissa >
Uskaanien päämajan sijainti Stoelissa >

Muppets Matkapäiväkirjat

Dravigan Tarinaa
Morganbach Tvalin Merkintöjä >
Orionin päiväkirja
Orionin Kirjeitä >
Shanin päiväkirja

Slashing Matkapäiväkirjat

Jalvynin päiväkirja
Jalvynin Kirjeitä >
Sambalin mietteitä
Zayinin päiväkirja

Loppusanat

Sankarimme selvittivät Uskaanien päämajan sijainnin, paikasta josta kukaan olisi osannut etsiä sitä. Vielä hämmästyttävimpiä asioita selvisi heille heidän joutuessa Alunin papittaren, Jiron ja hänen sinisten käärmeiden vangeiksi. Kaiken takana ei ollutkaan Jiro tai Alunin papitar, vaan näytti siltä että itse tarunomainen Merinon hirviö oli jo pitkään johtanut toimintaa, joka ulottui vaarallisen pitkälle kaupungin hallinnossa.

< Edellinen seikkailu   Seuraava seikkailu >