Seikkailu 12: Vedenpaisumus

Stoelia kohtaa Elainen vanha ennustusSankarit ovat joutuneet pahaan välikäteen toimissaan toisaalta Kuninkaan Tiedustelijoina, mutta toisaalta taas he ovat Vapaakillan jäseniä ja pyrkivät auttamaan Loukon kansalaisia. Mielipiteet loukon asukkaiden vaarallisuudesta ja heidän rikollisista taipumuksista ovat saaneet jopa Valkean Veljeskunnan ja Kuninkaan ottamaan huomioon heidät. Sankareiden tietämättä Veljeskunta on suunnitellut iskua Loukon vaarallisimpien henkilöiden lamaannuttamiseksi ja rauhan palauttamiseksi.

Kuninkaan Tiedustelijoiden raportit ovat saaneet heidät kuitenkin kiiruhtamaan aikeissaan ja saatuaan varmistuksen rikollisjärjestön päämajasta, Elainen Tornista, he aikovat toimia. Suuri joukko sotilaita, Pappeja ja Velhoja tekevät keskellä yötä maihinnousun Loukun puolelle tarkoituksena tuhota rikollisjärjestö, joka majailee kuuleman mukaan Elainen Tornin alakerrassa.

Veljeskunta ei kuitenkaan ollut ottanut huomioon että Elainen Kirous saattoi sittenkin olla totta ...  

Lisätietoja

Loukun Sijainti Stoelissa >
Elainen Tornin sijainti Stoelissa >
Uskaanien Päämaja >

Muppets Matkapäiväkirjat

Dravigan Tarinaa
Morganbach Tvalin Merkintöjä >
Orionin päiväkirja >
Shanin päiväkirja

Slashing Matkapäiväkirjat

Slashing seikkailijat olivat jättäneet kaupungin tarkoituksena tutkia Menthropin luostaria, ja he saivat tietää Stoelin vedenpaisumuksesta vasta myöhemmin.

Loppusanat

Velhot ja Papit tutkivat Elainen Tornia ja yrittivät päästä sen sisälle käyttäen taikuutta ja Jumalten voimaa avukseen. Velhojen seisoessa Tornin juurella rikkoen satoja vuosia vallinneen tornin rauhan, kuului etelästä valtavaa jyrinää. Taistelu Loukossa taukosi hetkeksi kaikkien katsoessa tummenevaa taivasta, jonka mukana valtava muuri vettä kulki hukuttaen kaiken alleen.

Muutamaa silmänräpäystä myöhemmin jokea myöten tullut hyökyaalto peitti alleen koko Loukon ja Eteläisen sataman pyyhkien mukanaan niin talot, ihmiset, velhot kuin papitkin jättäen jälkeensä tuhoa ja hävitystä. Vain korkeammalle olleet Armontien ja pohjoisen risteyksen rakennukset säilyivät vahingoittumattomina.

Ne jotka selvisivät mullistuksesta hengissä vannovat nähneensä aallon harjalla kauniin naisen surulliset kasvot. 

< Edellinen seikkailu   Seuraava seikkailu >