Seikkailu 13: Loukon Kohtalo

Loukon kohtalo vaakalaudallaVapaakilta elää muutosten aikaa. Yksikäsi on luopunut vallastaan ja hänen tilalle on muodostettu Vapaakillan Neuvosto tarkoituksena päättää Killan ja Loukon asukkaiden kohtalosta. Neuvostoon kutsuttiin  Yksikäden lisäksi Dolgan Freen, Galgaidheal, Graf Vasen Korva, Hal Rauhallinen, Kobi Meri Morte ja Enrico.

Edellä mainitun seitsemän neuvoston jäsenen lisäksi myös sankarimme kutsutaan mukaan. "Valta tuo vastuuta", sanotaan ja nyt tuo vastuu lankeaa myös sankareiden käsiin. Loukko on vedenpaisumuksen jäljiltä asumiskelvoton ja vähäiset eloonjääneet eivät selviä kauan ilman apua. Jotain on tehtävä.

Lisätietoja

Stoelin kartta >
Vapaakilta >
Vapaakillan Merkittäviä henkilöitä >

Muppets Matkapäiväkirjat

Dravigan Tarinaa
Jackin päiväkirja >
Orionin päiväkirja >
Shanin päiväkirja

Slashing Matkapäiväkirjat

Jalvynin päiväkirja
Sambalin mietteitä
Zayinin päiväkirja

Loppusanat

Stoelin kaupunki palaa vähitellen takaisin normaaliin päivärytmiin. Kaikki murheet ja suru eivät ole vielä kaikonneet, eikä kaikkia tulvan merkkejä ole vielä korjattu, mutta kaupunkilaiset alkavat yhteistuumin palauttamaan Stoelia.

Entä sitten loukkolaiset. Tulva koetteli myös heitä, mutta silti he saivat siltä ehkä eniten. Sankareiden ja Vapaakilla  johdatuksella loukkolaiset siirtyivät eteläsatamaan ja ottivat käyttöönsä tyhjät asunnot. Kaikki eivät hyväksyneet tätä, mutta sankareiden nopean ja tehokkaan toiminnan vuoksi suuremmalta verenvuodatukselta säästyttiin. Vain aika näyttää kuinka entiset loukkolaiset sopeutuvat Risteyksen ja Sataman elämään.

Ja Sankarit. Johdettuaan loukkumaiset luvattuun maahan, sankareiden matka jatkuu kohti uusia seikkailuja ja haasteita, kohti Menthropin Luostaria.

< Edellinen seikkailu   Seuraava seikkailu >