Seikkailu 14: Menthropin Luostari

Yleisesti käytety elementtien suhteetStoel elää muutosten kourissa; Valtavat tulvat ovat tuhonneet suuren osan kaupungista, ihmisiä on kadonnut ja Valkea Veljeskunta on hajaannuksen tilassa ja Velhojen kilta on menettänyt johtonsa. Kaiken tämän keskellä tavalliset kauppiaat yrittävät jatkaa jokapäiväistä toimintaansa ja tavalliset ihmiset kerätä mitä tuhosta on jäljellä. Vain Loukun väelle tuhosta oli jotain hyötyä, he onnistuivat pääsemään Slummisaarelta kaupungin muurien suojiin.

Sankareiden työ oli tehty ja heidän matkansa alkoi viimein kohti mystistä paikkaa nimeltään Menthropin Luostari. 

Lisätietoja

Menthropin Luostarin sijainti >
Valkean Neidon kohtalo >
Menthropin Luostari >
Veljeskunnan tutkielma Menthopin Luostarista >

Muppets Matkapäiväkirjat

Dravigan Tarinaa
Jackin päiväkirja >
Magnus 'Dam' Harleighin päiväkirja >
Orionin päiväkirja >
Orionin päiväkirjamerkintöjä >
Shanin päiväkirja

Slashing Matkapäiväkirjat

Jalvynin päiväkirja
Sambalin mietteitä
Zayinin päiväkirja

Loppusanat

Methrophin Luostari, valkeuden tyyssija joskus ammoisina aikoina. Sankarit selvittivät luostarin sijainnin ja löysivät parannuksen lähteen, mutta millä hinnalla. Ikiaikainen pahuus, joka oli vangittuna luostarin seinien sisälle pääsi vapaaksi, Tanna'ri loordi Tag'Glabretsu oli jälleen vapaa.

Mutta sankarimme eivät olleet yksi pahuutta vastaan, sillä valkeuden soturi Ritari Jaluster Orinocosta taisteli heidän rinnallaan, ja viimein demoni joutui pakenemaan. Pahuus ei koskaan unohda ja pahuus on ikuista, mutta myöskään hyvyys ei koskaan unohda, sillä myös hyvyys on ikuista.

< Edellinen seikkailu   Seuraava seikkailu >