Seikkailu 15: Kuivakiven linnoitus

I Pray Thee O Mighty GodHarva paikka maailmassa on niin salattu kuin Valkean Veljeskunnan koulutuslinnoitus nimeltään Kuivakiven Linnoitus. Monia taruja ja huhuja liikkuu tuosta mahtavasta paikasta, jossa korkeimmat valkeuden taistelija ja papit saavat koulutuksen, jolla he voivat lyödä pimeyden. Vaan ei ole paikkaa maailmassa, joka pysyisi ikuisesti piilossa, ei ole paikkaa, johon pimeyden varjot eivät ulottuisi. Niin kävi myös Kuivakiven Linnoitukselle, ja se lankesi Pimeyden Armeijan alle.

Sankarimme saavat kuulla Kuivakiven Linnoituksen kauheasta kohtalosta, ja he päättävät karkottaa pimeyden entisestä Valkeuden linnasta.

Lisätietoja

Kuivakiven Linnoituksen sijainti >

Muppets Matkapäiväkirjat

Dravigan Tarinaa
Jackin päiväkirja >
Magnus 'Dam' Harleighin päiväkirja >
Orionin päiväkirja >
Shanin päiväkirja >

Slashing Matkapäiväkirjat

Jalvynin päiväkirja
Sambalin mietteitä
Zayinin päiväkirja

 

Loppusanat

Muppets sankarit ovat juuri taistelleet tiensä läpi Kuivakiven linnoituksen ja karkottaneet pahan. Pimeät papit joutuivat pakenemaan sankareiden vihaa, eivätkä he uskaltaneet palata ennen kuin yö koitti jälleen. Mutta papit eivät olleet voimattomia, heidän rukouksensa pimeille jumalille sai itse maan järkkymään ja sankareiden levähdyspaikka sortui suistaen heidät tyhjyyteen.

Slashing sankarit syöksyivät suureen taisteluun pimeyden kätyreitä vastaan ajaen jättämättä heistä ketään henkiin jatkamaan pahuuden levitystä maailmaan. Voitokkaina sankarit jättivät taakseen Kuivakiven Linnoituksen ja matkasivat takaisin kohti Menthropin Luostaria.

Matkalla Slashing-sankarit kohtasivat Oudon Maan Prinssin, Prinssi Ra-Kûlin. Muppets-sankarit taas joutuivat pimeiden pappien hyökkäyksen kohteeksi, ja maa nielaisi heidät heittäen heidät outoon paikkaan nimeltään Viswanthan.

< Edellinen seikkailu   Seuraava seikkailu >