Seikkailu 17 - Välinäytös 1: Pirunsuon Druidi

Mikä on Pirunsuon DruidiSankarit saapuvat Lehtoon. Viimeiseen paikkaan, jota pahuus ei ole vielä ottanut omakseen. Sieltä he löytävät pimeyttä vastaan taistelevien viimeiset joukot. Heidän taistelunsa on epätoivoinen, ja lähes mahdoton; pimeyden armeija on ylivoimainen.

Pimeyden epäkuolleiden armeija lähestyy Lehtoa ja piirittää sen.  Kun viimein Musta Mestari, joka oli liittynyt vastarintaan, joutuu vangiksi, näyttää kaikki menetetyltä. Lehdon tuhoutuminen on väistämätöntä. Jotta kaikki ei olisi menetetty, Lehdon valtias Rautavaarna pyytää sankareita viemään Lehdon sydämen, ensimmäisen tammen juuren pois pimeyden käsistä. Hän pyytää heitä viemään sen kauas länteen Pirunsuolle, jossa viimeinen Druidi yhä hallitsee.

Lisätietoja

Sankareiden Matkakartta >

Muppets Matkapäiväkirjat

Dravigan Tarinaa
Jackin päiväkirja >
Magnus 'Dam' Harleighin päiväkirja >
Orionin päiväkirja >
Shanin päiväkirja

Slashing Matkapäiväkirjat

Aramoton mustakirja >
Balaurin päiväkirja >
Jalvynin päiväkirja >
Zayinin päiväkirja

Loppusanat

Sankarit matkaavat kohti länttä läpi poltetun maan. He saapuvat viimein Pirunsuolle ja hämmästyvät kun kohtaavat sen valtiaan, Pirunsuon Druidin. He luovuttavat Lehdon ensimmäisen tammen juuren druidille, joka ottaa sen haltuunsa. Hän lupaa säilyttää sitä kunnes aika on kypsä ja on aika istuttaa se uudestaan.

Sankarit hyvästelevät druidin ja matkaavat takaisin kohti Stoelia, mutta vierailevat sitä ennen vanhassa hevoskartanossa, jossa he yrittävät ratkaista Hevosherran Kartanon Kirouksen.

< Edellinen seikkailu   Seuraava seikkailu >