Seikkailu 19 - Välinäytös 4: Tuulivelho Herthen Päiväkirja

Tuulivelho Herthe on maailmanmatkailija. Hän on kiertänyt ympäri Nagaita jo vuosikymmeniä, ja kirjoittanut matkoistaan lukuisia yksityiskohtaisia teoksia. Etelän merirosvojen oudoista elintavoista, haltioiden ruhtinaskunnista ja jopa Bael-Ungran mustainmaalaisten jokapäiväisestä elämästä. Hänen kirjansa ovat kysyttyjä ja ne sisältävät tietoja, joita tavallisesti ei huomata.

Musta Mestari kertoo että Tuulivelho Herthe on juuri saapunut matkaltaan kaukaisesta idästä, Teh-Barista. Teh-Bar on ollut jo kauan suljettu paikka, josta ei ole ollut tietoa kenelläkään. Vain Te-Barin satamakaupungissa käyneet merimiehet ovat kertoneet joitain hajanaisia tietoja maan oudoista tavoista ja salaperäisestä elämästä.

Silti Teh-Barin satamakaupunki on vain yksi pieni osa koko Teh-Barin valtakunnasta. Herthen kerrotaan käyneen syvemmällä sisämaassa, paikassa, josta suurimmat velhotkaan eivät ole tulleet takaisin.

Nyt salaisuuden verho on raottumassa, sillä epäilemättä Herthe on kirjoittanut hyvät ja kattavat tiedot matkastaan. Ongelmana on vain että hän on kadonnut ennen kuin kukaan oli päässyt tutkimaan hänen matkapäiväkirjojaan.

Lisätietoja

Tuulivelho Herthen Päiväkirja >

Muppets Matkapäiväkirjat

Dravigan Tarinaa
Jackin päiväkirja >
Magnus 'Dam' Harleighin päiväkirja
Orionin päiväkirja
Rafaelin muistelmat

Slashing Matkapäiväkirjat

Slashing sankarit löysivät päiväkirjan jo aikaisemmin seikkailussa 18-3 (Tuulivelho Hethen Päiväkirja)

Loppusanat

Muppets-sankarit löysivät Herthen päiväkirjan Punaisista Kammioista ja saivat tietää Itäisen maan salaisuuden.

< Edellinen seikkailu   Seuraava seikkailu >