Seikkailu 21: Kuusi Kalpaa

Sankarit olivat löytäneet viimeisenkin Kalvan juuri ennenkuin heidän vastustajansa. Nyt heillä oli ylivoima Baruk Kaahiin nähden. SIlloin saapu Harmaa Neito.

Lisätietoja

Lopullinen valinta >
Vanhan miehen tarina - Muppets-sankarit >

Vanhan miehen tarina - Slashing-sankarit >

Muppets Matkapäiväkirjat

Dravigan Tarinaa
Jackin päiväkirja >
Magnus 'Dam' Harleighin päiväkirja
Orionin päiväkirja
Rafaelin muistelmat

Slashing Matkapäiväkirjat

Aramoton mustakirja
Balaurin päiväkirja
Jalvynin päiväkirja
Maxin raportti

Loppusanat

Kuusi Kalpaa. Kuuden Harmaan Jumalan ilmentymät. Kuolevaisten valinta. Maailman kohtalo.

Paljon tapahtui sankareille, eikä maailma ole enää entisensä. Maailman kohtalo oli pelissä ja sankarimme sen keskipisteessä. Silti monet heräävät uuteen aamuun tietämättä, että kaikki voisi olla toisin ... tietämättä sankareiden valinnasta

Lopullinen valinta >

Muppets sankareiden valinta

Muppets sankarit Draviga, Jack, Dam ja Orion valitsivat, että Taivaan Kansi pysyy paikallaan, eivätkä Tosi Jumalat  kävele maanpäällä. Näin valitsi myös Baruk Kaah. Mutta se ei ollut tarpeeksi, eikä Taivaan Kansi pysyisi ikuisesti ellei kaikkien Kuuden Harmaan Jumalan voima sitä tukisi. Rafael valitsi toisin.

Lopullisessa valinnassa Alunin lohikäärmeet syöksyivät maailmaan ja sankarimme nousivat taistelemaan niitä vastaan. Vaikka he olivat voittoisia, ehtivät lohikäärmeet repiä Nagain kamaran auki ja uusi tie Alunille oli avautunut. Silloin Rafael uhrasi Harmaan Jumalan mahdin ja tukki tien niin ettei Alun päässyt Nagaihin. Rauha oli palannut.

Mutta se ei ollut tarpeeksi. Viisi Harmaata Jumalaa kannatteli Taivaan Kantta, jota Alun yritti repiä auki. Eikä heidän voimansa voinut Alunia estää ikuisesti. Yksi Harmaista vartioi Nagain kamaraan revittyä aukkoa, eikä voinut auttaa muita. Ennemmin tai myöhemmin Alun murskaisi Taivaan Kannen. Silti sankarimme olivat ostaneet aikaa maailmalle varautua tulevaan koitokseen. Sankarimme olivat ostaneet aikaa huomiselle.

Slashing sankareiden valinta

Slashing sankarit Balaur, Jalvyn ja Max halusivat pitää Taivaan Kannen paikallaan. Niin teki myös Baruk Kaahin liittolainen Sir GoodFellow. Baruk Kaah tulistui ja kieltäytyi noudattamasta muiden päätöstä, hän halusi pitää voiman itsellään. Myös Aramoto kieltäytyi luovuttamasta Harmaan Jumalan mahtia ja niin Alunin lohikäärmeet pääsivät maailmaan.

Sankarimme kävivät yhteistuumin Baruk Kaahin kimppuun uusi liittolainen rinnallaan ja saivat nujerrettua hänet. Niin Barukin hallitsema Harmaan Jumalan mahti siirtyi kannattelemaan Taivaan Kantta muiden tahdon mukaisesti. Mutta sillä aikaa Alunin lohikäärmeet olivat repineet Nagain kamaran auki ja tie Alunille oli auki. Silloin Aramoto antoi Harmaan Jumalan voiman maalle ja se paikkasi aukon. Tie oli jälleen suljettu.

Mutta vain viisi Harmaata Jumalaa kannatteli Taivaan Kantta, eikä se ollut tarpeeksi Alunin raivoa vastaan. He pystyivät vain viivästyttämään väistämätöntä - Jonain päivänä Taivaan Kansi murtuisi ja silloin Alun kävelisi jälleen Nagain kamaralla. Sankarit olivat kuitenkin ostaneet aikaa huomiselle, ehkä silloin Nagai olisi valmis vastustamaan Alunia.

Vanhan miehen tarina - Muppets-sankarit >
Vanhan miehen tarina - Slashing-sankarit >

Muppets Epilogit

Ruhtinas Draviga 'Bane' Geralos
Mestaritar Jack 'Jaquel' >
Mestari Magnus 'Dam' Harleigh
Arkkipiispa Orion
Olorienin lähettiläs Rafael Justus Polane

Slashing Epilogit

Ruhtinas Aramoto 'Bane' Akimbo
Lordi Balaur DeVrede
Arkkivelho Jalvyn Fellstar
Arkkipiispa Max Kalb
Olorienin lähettiläs Zayin Alaeth

Pian lopullisen valinnan jälkeen sankarit jättivät jäähyväiset toisilleen ja lähtivät omille teilleen. He olivat kasvaneet kohtaloa suuremmiksi, eikä heidän seikkailunsa olleet vielä päättyneet.  Mutta kuten vanha mies sanoi tarinassaan, se onkin sitten uusi tarina...

Kiitoksia kaikille pelaajille, on ollut etuoikeus jakaa kanssanne seikkailusarjan Kuusi Kalpaa tapahtumat. Hyvää ja seikkailurikasta jatkoa.

< Edellinen Seikkailu