Stoel-Projekti

Tervetuloa Stoel-projektin sivuille. Projektin tarkoituksena on luoda Stoelista todellinen seikkailujen suurkaupunki. Sivujen lukijat voivat projektissa luoda kauppoja, rakennuksia nähtävyyksiä ja salaisia toimitiloja Stoeliin, niin että koko Stoel saadaan täyteen. Stoel on valtava kaupunki, eikä minulla ole mahdollisuutta koskaan luoda sen jokaista kulmaa, kauppa ja rakennusta valmiiksi, tarvitsen siis juuri sinun apua.

Jos sinulla on hyvä idea rakennuksesta, joka sopii Stoeliin lähetä se minulle joko sähköpostilla (samaho@mail.student.oulu.fi), tai käyttämällä Stoel-Projektin lähetuslomaketta. Jos haluat, nimesi ja sähköpostiosoitteesi mainitaan rakennuksen kohdalla, mutta voit toki lähestyä vain nimimerkillä.

Stoel projekti kuten Kuusi Kalpaa -seikkailu on ei-kaupallinen harrastus. Sivut on luotu kaikkien käyttöön ja jos tuntuu että Stoel tai osa siitä sopii omaan seikkailuusi tai kampanjaasi, voit lainata tietoa sivuilta, kunhan vain mainitset Kuusi Kalpaa sivut. Näin kaikki pääsevät hyödyntämään niin Stoelia kuin nauttimaan sankareiden seikkailuista ja toilailuista :)

Stoel-projektin lähetyslomake >

Stoelin iso kartta >
Stoelin rakennusten aakkosellinen hakemisto >
Stoelin rakennusten hakemisto toimialan mukaan >

Kuinka rakennus luodaan Stoeliin

Kaikenlaiset rakennukset ovat tervetulleita, samoin kieli jolla rakennuksesta kerrot voi olla joko Suomi tai Englanti. Kun sinulla on idea rakennuksesta, toimi seuraavasti:

 1. Valitse rakennuksesi paikka Stoelin kartalta. Alla on linkit Stoelin eri alueisiin, jonka alta löydät suurennetut kuvat Stoelin alueista ja niissä jo olevista liikkeistä. Valitse joku rakennus, mitä ei ole vielä esitelty. Värien tarkoituksena on auttaa lukijaa löytämään rakennus kartalta, eikä sillä ole mitään tekemistä rakennuksen varsinaisen värityksen kanssa.
  Stoel I: Pohjois-Stoel, Armontie, Länsiportti ja Lehto >
  Stoel II: Pohjois-Stoel, Kristallipalatsi ja Pohjoisportti >
  Stoel III: Länsi-Stoel, Geston Aukio ja Risteys >
  Stoel IV: Itä-Stoel, Pohjoissatama ja Risteys >
  Stoel V: Etelä-Stoel, Eteläportti ja Labyrintti >
  Stoel VI: Etelä-Stoel, Eteläsatama ja Loukku > 
  Stoelin lähiympäristön alueet >
 2. Kun ole löytänyt sopivan paikan rakennuksellesi laita muistiin kartan koodi ja rakennuksen koordinaatit. Esimerkiksi sankareiden asunto, Armontie 7 sijaitsee Stoel I -kartalla koordinaattiruudun M6 sisällä. Siten koodi Armontie 7:lle on [I M6] ja rakennuksen värikoodi on sininen. Täältä löydät Armontie 7n.
 3. Seuraavaksi siirry Stoel-projektin lomakesivulle, ja täytä rakennuksen nimi, koordinaatteineen ja kuvauksineen. Jos haluat, voit käyttää joko oikeaa nimeäsi ja sähköpostiosoitetta tai voit osallistua nimimerkillä (ilman tai kanssa sähköpostiosoitteen). Kun kaikki on valmista paina lähetä ja - VÓILA - rakennuksesi tulee Stoeliin seuraavan päivityksen yhteydessä. Jos haluat lähettää pohjapiirustuksen tai muuta lisämateriaalia, lähetä ne sähköpostitse osoitteeseen samaho@mail.student.oulu.fi. Ei muuta kuin Kiitoksia...

< Stoelin vapaakaupunki