Stoelin vapaakaupunki

Stoelin Vapaakaupunki - Tarinoiden tapahtumapaikka

Stoel, jota asukkaat kutsuvat yleisesti Keoksi, on kiireinen kaupunki, jossa asuu noin satatuhatta asukasta, niin ihmisiä, kuin muitakin rotuja. Kaupunki kattaa noin kolme neliömailia kahden joen - Elainen ja Lavainen - risteyksessä. Nämä kaksi jokea tuottavat pääosan kaupungin elinkeinoista, kaupan ja kalastuksen muodossa. Muutama suuri maantie kulkee kaupungin lävitse ohjaten sekä maa että merenkulun idän ja lännen välillä kaupungin kautta.

Stoel Projekti >

Stoel on Pohjois-Nagain vapaakaupunki, seikkailujen kaupunki, jossa jokainen katu ja kulma yllättävät satunnaista matkailijaa. Mitä tahansa voi kohdata tässä tarinoiden kaupungissa. Osallistu Stoelin rakentamiseen, luo oma kauppa, majatalo, taverna tai matkalaisen asuinrakennus. 

Stoelin pääalueet

Stoel jakaantuu muutamaan pääalueeseen, joista jokainen on omalla tavallaan erilainen.

Loukku, eristettynä kahden joen välissä, on kaupungin slummi. Satama reunustaa rantavallia ja näyttelee tärkeää roolia kaupungin talouselämässä. Satama jakautuu Pohjoissatamaan, jossa suuret laivat käyvät, sekä eteläsatamaan, jossa kalastajat ja muut pienemmät laivat laskevat maihin. Risteyksessä sijaitsee kaupungin hallinto ja se on kaupankäynnin keskus; mailikaupalla katuja ja kujia, joiden pikkukaupoista voi löytää mitä tahansa etsijä vain haluaa.

Armon Tie on kuuluisa holvikirkoista ja temppeleistä, jylhistä maagin torneista ja erikoisesti suuresta areenasta. Lehto on druidien asuinsija aivan kaupungin laidalla ja sillä on enemmän vaikutusvaltaa kuin moni Stoelissa haluaisi. Viimeisenä merkittävänä alueena on Pelles, kaupungin pohjoispuolen kukkuloilla sijaitsee rikkaimpien ja vaikutus valtaisimpien asukkaiden palatsimaiset asumukset ja kartanot.

Stoelin kaupunkikartat

Stoel I: Pohjois-Stoel, Armontie, Länsiportti ja Lehto >
Stoel II: Pohjois-Stoel, Kristallipalatsi ja Pohjoisportti >
Stoel III: Länsi-Stoel, Geston Aukio ja Risteys >
Stoel IV: Itä-Stoel, Pohjoissatama ja Risteys >
Stoel V: Etelä-Stoel, Eteläportti ja Labyrintti >
Stoel VI: Etelä-Stoel, Eteläsatama ja Loukku > 
Stoelin lähiympäristön alueet >

Stoelin Iso kartta >

Stoelin rakennusten aakkosellinen hakemisto >
Stoelin rakennusten hakemisto toimialan mukaan >

Stoelin ajanlasku

Stoelissa aika lasketaan hieman eri tavalla kuin muualla Nagaissa, ja vierailijalle voi tuottaa vaikeuksia ymmärtää Stoelin monimutkaista ja sekavaa ajanlaskutapaa. Ceolinen temppelin papit tarjoavat palveluksiaan ja neuvojaan niille jotka ovat kiinnostuneita ajasta ja sen laskemisesta. Voit myös käydä katsomassa Stoelin Kelloja.

Karttoja Stoelin ympäriltä

Sankarit ovat seikkailleet Stoelissa ja sen lähialueilla. Jotta heidän matkaansa olisi helpompi seurata, olen lisännyt Stoelin pohjoiseen, eteläiseen ja läntiseen karttaan heidän matkareittinsä.