Stoelin lähiympäristön karttoja

Sankarit ovat seikkailleet ympäri Nagaita. Heidän matkansa ovat vieneet heidät kauas itään ja länteen. Pohjoinen ja etelä ovat olleet heidän matkansa kohteita. Monet paikat ovat kartoittamattomia alueita, joiden salaisuudet vain niissä vierailleet tietävät

Kuvan linkki vie sinut suurempaan kuvaan kartasta, jossa näkyy eri osa alueiden selitykset. Paikan selityksessä on myös linkki seikkailuun, josta voit valita pelaajien päiväkirjan. Päiväkirjoissa sankarit kertovat mitä he paikassa tekivät ja siellä kohtasivat.

Stoelin pohjoispuoliset alueet >

Sankareiden matka seikkailussa 19 (Vanhojen Hauta) vei heidät Stoelin pohjoispuolelle. Sankarit suunnistivat kohti Punaisia Kammioita, joiden tiedettiin sijaitsevan jossain pohjoisessa.

Matka kesti monta päivää, mutta viimein sankarijoukot löysivät Punaiset Kammiot ja kylän niiden liepeillä. Kun Muppets- sankarit suunnistivat suoraan vanhoihin kaivoksiin, Slashing-sankarit lähtivät kulkemaan kohti pohjoista vanhan papittaren mukana. He kulkivat lukuisten maatilojen kautta ja saapuivat viimein pohjoisessa olevaan pieneen kylään nimeltään Ulvovat Kivet ja jättivät jäähyväiset papittarelle. Läheisiä vuoria tutkiessaan sankarit löysivät pääsyn Punaisiin Kammioihin

Vaikka Bael Ungra ei ollut kovinkaan kaukana, ei örkkejä näkynyt. Heidät oli pitänyt loitolla korkeat lähes ylitsepääsemättömät Mustat Kaukovuoret. Siitä huolimatta sankareiden matka ei ollut vaaroja vailla kuten voit heidän päiväkirjoistaan lukea.

Stoelin eteläpuoliset alueet >

Seikkailussa 4 (Mystinen Liekki) sankarit suunnistivat torjumaan Nomadien ja salaperäisten tulidemonien hyökkäystä Punaiselta Autiomaalta. He saapuivat Punaiseen Etuvartioon ja suuntasivat sieltä Sadanpäämies Jakalin johdolla syvemmälle autiomaahan.

Päivien matkan jälkeen he saapuivat Mystisen Liekin Pyramidille ja onnistuivat tuhoamaan tulidemonit. Voitto oli kuitenkin koitua sankareiden kohtaloksi hiekkamyrskyn iskiessä heidän kimppuunsa. Myrskyn jälkeen he vaelsivat autiomaassa ja kohtasivat Kouran Klaanin seikkailussa 5 (Nälkä). He liittyivät alkukantaiseen paimentolaisheimoon ja suuntasivat kohti vuoria. Perille päästyään he jättivät klaanille jäähyväiset ja lähtivät kohti Stoelia.

Matkalla he vierailivat Koivukummussa, seikkailu 6 (Koivukummun piiritys) ja oudossa Toskan kylässä, seikkailussa 7 (Patientia Est Virtus). He saapuivat myös Stoelin kuningaskunnan omistamaan kaivoskylään nimeltään Vuorenperä seikkailussa 8 (Kuningattaren Perintö). Myöhemmin he palasivat Punametsään etsimään Menthropin Luostaria seikkailussa 14 (Methropin Luostari) ja löysivät Valkean Veljeskunnan koulutuskeskuksen Kuivakiven Linnoituksen seikkailussa 15 (Kuivakiven Linnoitus), joka oli joutunut pahuuden käsiin. Viimein sankarit kohtasivat ylivertaisen vastuksen oudossa Viswanthanin luolassa seikkailussa 16 (Viswanthan) lähellä Kuivakiven Linnoitusta.

Stoelin Läntiset Alueet >

Viswanthan oli koitua sankareiden kohtaloksi, mutta he heräsivät yllättäen vain huomatakseen että maailma oli muuttunut seikkailussa 17 (Ajan Valtiaat). Vuosia oli vierinyt ja maailman kohtalo oli valittu. Mitään ei ollut enää tehtävissä, vai oliko?

Sankarit lähtivät matkaan Lehdosta viemään lehdon sydäntä Pirunsuolla asuvalle duidille. Heidän matkansa ei ollut kuitenkaan helppo vihollisia kuhisevassa maailmassa. Sankarit eivät päässeet Tihuksen Solan läpi ja päättivät turvautua varjoissa matkaamiseen. He astuivat varjojen valtakuntaan vain huomatakseen että matka siellä ei ollut yhtään turvallisempaa. 

Viimein he saapuivat Pirunsuolle ja lähtivät toivoa täynnä takaisin kohti Stoelia. He saapuivat Hevosherran Kartanolle jossa kaikki ei ollut kohdallaan. Sankarit joutuivat viimein pakenemaan pimeitä pappeja ja huomatessaan vuoret ylitsepääsemättömäksi esteeksi he astuivat takaisin varjoihin. Muutamalla askeleella he saapuivat Menthropin luostarille ja löysivät Mahdollisuuden. Siitä voit lukea lisää heidän päiväkirjoistaan.

< Stoelin vapaakaupunki