Vieraskirja

Uusi matkalainen >

"Kukaan ei saavu Stoeliin sattumalta", kuuluu sanonta Stoelissa. Mikä onkaan sinun, lukijani, matkasi tarkoitus? Lähetä matkalaisesi Stoeliin ja osallistu samalla seikkailun kulkuun. Keitä matkalaisesi kohtaakaan Stoelin kaduilla ja kujilla? Tapaatko matkallasi suuren Muppets sankarijoukon vai onko kohtalosi joutua Slashing sankareiden käsittelyyn? Se selviää vain yhdellä tavalla, astu rohkeasti portista sisään!

Viesti sankareille tai pelinjohtajalle >

Jäikö jokin asia epäselväksi, haluatko lähettää terveisesi pelaajille tai kysyä heiltä jotain. Vapaakillan kirjuri odottaa viestiäsi.

Tapaa muita matkalaisia >

Tumma hahmo hiipii varovasti Stoelin kujilla, iloinen temppuilija heittelee palavia soihtuja ilmaan ja nappaa ne yhtä ketterästi kiinni samalla kun nuori nainen tyhjentää katsojien kukkarot. Jokaisella matkalaisella on paikka Stoelissa. Jokaisella on tehtävä, jokainen on tullut tänne tarkoituksella. Tapaa Stoelin värikkäät matkalaiset, joita lukijat ovat lähettäneet.

Käy tapaamassa Vapaakillan kirjuria >

Viestejä sankareille, haukkuja pelinjohtajalle, kysymyksiä seikkailijoille. Täältä löydät lukijoiden omat viestit.

Matkalaisten tarinoita >

Killan kirjurit ovat kuulleet paljon tarinoita, joita matkalaiset ovat heille kertoneet. Musikantit ja bardit esittävät myös lauluja ja runoja joita he ovat kuulleet matkalaisilta. Täällä voi käydä tutustumassa kaikkiin niihin.

Kerro mielipiteesi, terveisesi, haukkusi, kehusi pelaajille ja pelinjohtajalle